Content

Sedinta foto Dani

duminică, septembrie 19

3 comentarii:

Anonim at: 13 februarie 2011 la 20:18 spunea...

Professionalism, hard work and super models.
Successful !

Anonim at: 9 septembrie 2012 la 15:44 spunea...

=)) "hard work"??? Bravo,ma!!!Mi-ai facut ziua,cum se zice. Hai ca m-am simtit si eu bine afland ca nenea asta "fotograf profesionalism" face "hard work". Vai de capul nostru,daca si sa faci cateva poze e "hard work",atunci ce dracu' sa mai zicem de job-uri precum: minerit(minerii care intra in mine sa scoata carbunele cu ajututorul caruia avem noi energie electrica,de exemplu),inginer,doctor care opereaza oameni,piloti de avioane,diferite munci din agricultura etc etc. Daca si sa faci niste rahaturi de poze,atunci meserii ca astea enumerate ce dracu' mai sunt?Ai sictir de-aici,ma,jmecherilor si tupeistilor care sunteti voi!

Anonim at: 9 septembrie 2012 la 15:48 spunea...

* . Daca si sa faci niste rahaturi de poze e "hard work",atunci meserii ca astea enumerate ce dracu' mai sunt?Ai sictir de-aici,ma,jmecherilor si tupeistilor care sunteti voi!

sfatul medicului: nu va mai puneti prietenii sa va scrie mesaje in care sa zica de bine despre voi(asta daca nu cumva chiar proprietarul acestui blog a postat mesajul ala cu "Professionalism, hard work "
TOTALLY UNSUCCESSFUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HUOOOOOOOO!!!

Trimiteți un comentariu